Hur man kommer ut ur Rat Race genom att blogga

Hur man kommer ut ur Rat Race genom att blogga

Rat race är en verklighet och det är inte ett problem. Att komma ut från rat race är ett “behov” och inte ett “behov”. Du kan fortfarande vara glad om du fortfarande lever i råttloppet.Men vänta; vad är ett “råttlopp”? Det är en situation där du behöver hitta en arbetsgivare för att överleva. Att överleva betyder att betala räkningarna, köpa mat, kläder, skydd och medicin. Om du har barn måste du arbeta för att finansiera dina barns utbildning och stöd. Det är faktiskt inte så enkelt. Många familjer hamnar i stora problem och överbelastas med skulder när de kämpar för att överleva i råttloppet.

Egentligen, för att lösa problemet med rat race; du måste göra några justeringar i ditt eget liv. Om du gillar att komma ut ur råttan finns det fortfarande mycket “hårt arbete” att göra. Om du hatar “hårt arbete” förtjänar du inte att leva varken “in” och “ut” i loppet. Denna värld kräver att du anstränger dig enormt mycket för att få de resultat du behöver och för att få godkännande från de personer du arbetar med (oavsett om du är in och ut ur råttan).

Tillbaka till frågan: “Hur kommer du ut ur rat race genom att blogga?”. Följ stegen nedan:

1.) Börja med att välja ditt expertämne. Något som du kan skriva mer än 5000 inlägg av hela ditt liv med varje inlägg innehåller minst 600 ord. Om du inte är säker på att du kan skriva den här mängden innehåll; då är det inte ditt expertämne.

Det är väldigt lätt. Till exempel om du arbetar i en finansiell sektor; säg att du är dagshandlare. Du kan blogga om handel, penninghantering, finansiella tips etc och det är lätt att skriva mer än 5000 inlägg om det. Det beror på att du är expert på det ämnet och att du har många arbetsupplevelser att dela med dig av.

2.) Registrera en domän. Ett domännamn är mycket viktigt. Använd ett fängslande / relevant domännamn men inga spammy-domännamn. Till exempel, om du har expertis inom penninghantering och aktiehandel och du vill dela din erfarenhet genom att blogga; du kan välja som “stock-trading.net”, “stock-trading.com”, “stock-trading.org”, etc. Till exempel den här bloggen har jag bestämt mig för att använda domännamnet stock-trading.me. Inte alla domäner är tillgängliga, välj den som är tillgänglig för dig. Du kan gå till godaddy.com och registrera din domän. Det finns också andra platser att registrera din domän, inte bara Godaddy.

Ett stort misstag att välja ett domännamn är att använda ditt eget namn. Om inte ditt namn bär något märke som att du är en kändis är det bra. Men om du bloggar för att dela din erfarenhet och expertis bör du använda ett relevant domännamn som det som illustrerats tidigare.

3.) Utveckla din webbplats. När du har en domän måste du köpa ett webbhotell. Godady erbjuder till exempel webbhotell men återigen finns det många webbhotell som du kan välja. Den mest rekommenderade programvaran som du kommer att använda för din bloggning är WordPress. De flesta webbhotell erbjuder en installationsfunktion med ett klick och när din webbhotell är inställd kan du börja blogga direkt.

4.) Skriv ett blogginlägg dagligen. Jag rekommenderar att du ska skriva dagligen. Ditt innehåll ska vara original och syftar till att utbilda dina läsare. Sikta på ungefär 600 ord exklusive bilder i ditt inlägg.

5.) Lägg till Google Adsense, Infolinks eller Amazon-filialer i din blogg. Det här är pengar som gör pengar som kan tjäna pengar på ditt innehåll. Läs om några tips på internet för placering av dessa annonser för bästa resultat.

6.) Implementera SEO på din webbplats. Läs mer om SEO, jag uppmuntrar dig att bli medlem på forums.seochat.com och du kan läsa många tips om hur du kan öka din ranking i sökmotorer. Kom ihåg detta: ingen ranking – ingen trafik – inga pengar.

7.) Bygg ett rykte online. Nu när du ständigt skriver bra inlägg, försök att ansluta till ditt samhälle. Hitta några vänner på nätet som delar samma intresse som du och be dem att lägga en länk till din webbplats eller delta i något bannerutbyte. Leta efter vänner med endast utmärkt och kvalitetssida.

8.) Precis som alla andra företag kräver blogging att du ständigt förbättrar din webbplats. Läs fler tips på nätet, till exempel hur man kan tjäna mer pengar på din blogg etc. Läs mer om några senaste SEO-metoder för att se till att din blogg är uppdaterad när det gäller marknadsföring.

Så kan du verkligen komma ut ur rat race genom att blogga? Svaret beror på din talang och hårt arbete. Vissa bloggare kan tjäna $ 75 per dag från Adsense eller andra monetära medel efter 3 års mycket hårt arbete. Det översätter bara till $ 2250 per månad inkomst. Om du nu kan leva sparsamt och bara kan spendera 60% av hela din månadsinkomst, är du redan ute av råttan! Om du tror att du inte kan; då är blogging inte din huvudsakliga talang. Hitta lite talang som leder din väg till att komma ut ur rat race. Warren Buffet använder sin investeringstalang, Bill Gates använder sina datorprogrammeringsfärdigheter, Steve Jobs använder sina utvaldaronic hardware talanger använder Mark Zuckerberg sina webbutvecklingstalanger. Dessa människor är precis samma som du bara att de tog den djärvare risken när de valde sin livstidspassion istället för att hålla sig till den vanliga och tråkiga ruttloppsrutinen. Vid den här tiden är du din egen chef – du är inte rädd för arbetssäkerhet, avskedanden, löneavdrag, att vakna dagligen klockan sex, arbeta med “tvingade” övertider etc. Du kan blogga när som helst eller njuta av saker hela tiden i ditt liv på din egen vilja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *