Effektiva sätt att ta reda på nya blogginläggsidéer

Dessutom har jag aldrig tagit slut på tankar att komponera på … något som jag har sett så många bloggare och journalister bry sig om – hur man upptäcker tankar om blogginnehåll.

För närvarande, innan du hoppar till “sätten” för att upptäcka innehållstankar för din blogg, vad sägs om att vi tar itu med detta.

Om du ofta funderar på “vad ska jag blogga på idag eller den här veckan” – är du i en tuff situation. Den frågan borde snarare vara “vad skulle mina perusers vilja förstå idag eller denna vecka”.

Framgångsrikt bidrag till en blogg (förväntas ta in kontanter och skapa ett varumärke) handlar om vad den avsedda intressegruppen behöver – och INTE vad du behöver dem behöver. Om du tänker tvärtom måste du ställa in dina behov exakt.

1-Vilka är dina mest lästa inlägg på bloggen? Gör ämnet på jämförbara ämnen.

Till exempel, “Bob Rate och SEO: Påverkar det sökrankning” är möjligen de mest lästa delarna på Spell Out Marketing. På det här sättet komponerar jag just nu (uppdatering: Jag har komponerat) ‘Hur man minskar hopphastigheten’.

2-Använd din Google Search Console. Titta på fliken “Exekvering”.

Jag täcker detta i detalj här: Här är sättet att använda Google Search Console för att hitta innehållsidéer

3-Titta på Quora. F / A-scenen är den fantastiska upptäckten innehållstankar.

Gå till webbplatsen, använd dess jaktfält för att upptäcka poäng per din specialitet. Upplev förfrågningarna och välj de som bäst passar din fördel.

Du kan till och med skriva in och granska varje svar. Inte uteslutande kommer du att få fler tankar, men du kommer också att bekanta dig med mycket. Och efteråt berättar du om det “något viktigt” på din blogg.

Det här var det jag gjorde när jag komponerade Vilka är de bästa SEO-procedurerna för att marknadsföra en bok.

4-Mycket samma som Quora, Reddit är en moderod för innehållstankar.

Gå in på webbplatsen, leta efter det viktiga ämnet / subreddit och ta-da … Du kommer att se en pool av klientproducerat ämne att dra dina tankar från.

5-Titta på tillämpliga YouTube-inspelningar med mest perspektiv och engagemang.

Det finns tydligt intresse för detta tema och typ av ämne – ge inventeringen.

6-Twitter.

Sök efter tillämpliga Hashtags, upplev tweets. Du kommer att upptäcka många substans tankar.

7-Utnyttja mediaundersökning online. Det finns en i nästan alla toppfaser.

Titta på måtten och upptäck vilket inlägg som har flest perspektiv eller engagemang. Det här är de inlägg som din publik tydligt föredrar.

På det här sättet, när du gör ett blogginlägg runt dem, kan du utan tvekan rikta människor till inlägget från dessa stadier.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *