Billigt webbhotell för WordPress men varför är de lågt?

När du erbjuds blygsamma webben underlättar se till att du förstår varför det är blygsamt! De flesta webben som underlättar förvaltningar publicerar en blygsam kostnad från månad till månad, men detta inkluderar vanligtvis en utvecklingsavgift för 12, 24 eller till och med tre års underlättande.

Om du letar efter blygsamma underlättande kan du vara blyg för pengar tills du får din blogg att flytta. Så vad gör att dessa underlättande organisationer tror att du kan bära nästan $ 100 i förväg? Eller å andra sidan till och med $ 144 under en mycket lång tid i förväg?

Kom ihåg att du inte behöver driva en övergripande webbfaciliterad administration om du bara behöver driva en WordPress-blogg, trots att expert WordPress-facilitering i allmänhet kommer att kosta mer. Det finns två viktiga typer av webbansvariga administrationer som är lämpliga för en WordPress-blogg.

Vanligt webbhotell

Med en vanlig webb som underlättar administration, till exempel HostGator och Bluehost, kan du introducera WordPress från styrkortet och köra din blogg antingen som din primära webbplats eller som en underdomän på din webbsida.

Primärwebbplats: De flesta webbansvariga administrationer erbjuder obegränsade utrymmen. Detta innebär att du kan köra samma antal webbplatser och webbtidskrifter som du vill använda ditt underlättande konto, varav en är din blogg. Om du bestämmer dig för att köra din blogg i sitt eget område, bör du initialt betala för och registrera ett mellanslag och därefter peka på DNS-subtiliteterna till din webb.

Du kan registrera ett mellanslagsnamn uttryckligen för din blogg, som kommer att visas i strukturen myblog.com trots att du betalar för att andra områdesnamn ska köras som separata destinationer på din underlättande administration.

Underdomän: En underdomän innebär att du kan ha en vanlig webbplats och köra en blogg i en annan katalog på din webbplats. Det skulle då ha en webbadress eller URL som myblog.mysite.com i motsats till helt enkelt myblog.com. För den här situationen har du ingen tvingande anledning att anlita och betala för namnet “min blogg”, bara för mellans namn “mysite.com”.

Expert WordPress-webbhotell

Det finns ett par underlättande organisationer som endast erbjuder underlättande för WordPress. Med övervakad underlättande, till exempel WPEngine, ser värden till att du använder de senaste uppdateringarna och modulerna och ökar dessutom din säkerhet och blogghastighet. Användningen av din blogg tas hand om dig, vilket ger dig noll på dess innehåll, SEO och framsteg.

Här är en bestämning av blygsamma WordPress-underlättande alternativ för bloggare som behöver hålla sin underliggande kostnad låg tills de har godtagbart anpassat sina webbplatser med målet att de är oberoende. Försök att inte använda ordet “blygsamt” i en strävan ändå, eftersom de flesta legitima webb-underlättande förvaltningar kommer att använda termen “minimal ansträngning.”

Gratis webbhotell

Innan vi börjar, helt enkelt ett försiktighets uttryck för gratis webb-underlättande. Det finns inget sådant som “gratis” på webben. Om du får något gratis finns det en förklaring bakom det. Med webbanpassning innebär det vanligtvis minst en av de medföljande frågorna:

 • Skadlig programvara eller adware laddas ned till din dator.
 • Du tar upp en betydande kostnad efter en “gratis provperiod”.
 • Du har annonser på din blogg som du inte kan eliminera.

Din webbplats ser blygsam och livlig ut, vilket inte är vad du behöver om du behöver ha en verklig effekt med förestående kunder och kunder.

 • Din blogg behöver nytta.
 • Du kommer nästan ingenting eller till och med ingen hjälp i händelse av att du har ett problem.
 • Din webbplats kan vara tillgänglig för hacking: säkerhet är ditt bekymmer, inte deras.

Förutom andra som du kan gå igenom om du väljer gratis webb-underlättande; en verklig potentiell fråga är att din blogg kan stängas utan förvarning utan någon tydlig förklaring. Du kan ha trängt in i ett mörkt tillstånd av administrationen, eller de som driver “gratis hjälp” kan stänga av tarvtagarens verksamhet. Vi kommer att nollställa ett par ekonomiska underlättande förvaltningar som du kan använda för att bagatellisera din blogg som underlättar kostnader.

blygsamma WordPress-värdalternativ

De blygsamma administrationer som vi rekommenderar här är solida och erbjuder häpnadsväckande hjälp till den kostnad de tar ut. För varje situation, när du kontrollerar att värdera, se till att du förstår effekten mellan att betala månad till månad (om möjligt erbjuds) och att betala i förväg (vilket är typiskt för nästan alla värdar.) Här är en del av delarna av allt du borde utforska:

 • Finns det några begränsningar för överföringshastigheten – eller måttet på material som du kan överföra och ladda ner?
 • Vilken typ av arbetare har de och skulle de säga att de är snabba?
 • Erbjuder de en enda kryssetablering av WordPress?
 • Erbjuder de obegränsade områden och underdomäner – på chansen att du behöver starta en vanlig webbplats nära din blogg?
 • Är deras hjälp acceptabelt: har det hela dagen, telefonens dagliga besök eller onlinebesök?

Allt detta är våra bästa beslut för blygsamma WordPress-underlättande som uppfyller denna förfrågan:

Bluehost – webbhotell för WordPress

Bluehost erbjuder för det mesta ett blygsamt alternativ för dem som letar efter WordPress, till exempel:

Bluehost är ett mycket respekterat webbinnehåll för standardwebbplatser och WordPress-webbplatser. Det markerar ovanstående nödvändigheter för en anständig, rimlig webbhotell och erbjuder en enda kryss WordPress-anläggning. Stödet är fantastiskt med hjälpbiljett, livebesök och kompletterande övergripande telefonupprätthållande. Du kan inte slå det.

Du får också en fullständig när villkorslöst löfte och obegränsade utrymmen och e-postkonton. Du kan få ett ledigt platsnamn, och för det mesta ses Bluehost precis som en gedigen webb som underlättar administration som erbjuder allt du kan behöva när du startar en WordPress-blogg. Trots, som tidigare uttryckt, kan det hända att blygsamma kostnader inte är alla de visas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *