Bästa kursen för att starta ett onlineföretag

För de flesta affärsvisionärer inkluderar början på att starta ett företag en gigantisk förväntan att absorbera information. Oavsett om du har examen med en MBA eller om du aldrig har gått en business class i ditt liv, kommer det konsekvent att finnas en annan fråga att möta, och du måste generellt kalibrera de cykler som gör att ditt företag kan arbeta och utveckla . Det är där en online-företagskurs kan visa sig vara användbar. De bästa online-företagskurserna gör det möjligt för dig att behärska nya förmågor och utvecklas som affärsperson medan du aldrig vågar foten in i en studiehall.

För länge sedan var en strävan efter en företags personliga val att ge råd till en guide eller affärsmentor, ta en spricka i en skolklass i grannskapet eller ordna saker som de kom. Lyckligtvis närmar du dig för närvarande ett växande antal minimala ansträngningar eller gratis företagskurser online. Så oavsett vad ditt test är kommer du att få de uppgifter du behöver för att bestämma dig för det mest idealiska valet för din organisation.

Online-företagskurser om affärsplanering

Varje effektivt privat företag börjar med en omisskännlig strategi – men affärsarrangemang är definitivt inte ett engångstillfälle som slutar när du öppnar dina ingångar. Lämna dessa onlinekurser för företagare ensamma i din handbok för lysande, viktiga arrangemang för varje fas i ditt privata företag.

Start och lag om småföretag: Registrering av företag och mer

Om du helt enkelt börjar med ditt oberoende företagsföretag och känner dig överväldigad av de lagliga cyklerna som ingår, titta på Startup och Small Business Law: Business Registration and More från Udemy.

Med bara 2,5 långa sträckor av video och komponerat material får du snabbt den information du behöver om att välja och registrera ditt företagsämne, förstå viktiga lagliga frågor som rör webbsäkerhet och licensierad innovation, anställa en affärsjurist och himlen är gränsen därifrån.

Kostnad: För närvarande $ 14,99

Vem det är för: Alla amerikansk baserade, orörda företagsvisionärer som söker riktning på det bästa sättet att välja den privilegierade företagskonstruktionen, registrera sin verksamhet effektivt och utforska andra lagliga frågor som kan uppstå när man startar ett företag.

Principhämtningar:

  • Bestäm rätt typ av affärssubstans (LLC kontra S-Corporation kontra C-Corporation) för dina intressanta behov.
  • Förstå lagar kring rekrytering och uppsägning av representanter.
  • Bästa praxis för att undersöka och rekrytera en privat advokat.

Instruktioner för att starta ditt eget företag

Om du är spic och spänner till näringslivet, hittar du inte en mer uttömmande förberedelseplats än den här kursen tillgänglig på Coursera och gjord av Michigan State University. Kursen kommer ihåg utbildning för att bygga upp en innovativ mentalitet, affärstankarålder, göra en strategi och modell, sätta ihop din företagskonstruktion och förbereda för att skicka ditt företag.

Hur som helst, den mest exceptionella och betydelsefulla delen av denna online-affärsklass är den sista modulen, där du kommer att sätta igång var och en av dessa övningar och i verklig mening skicka ditt företag – legitim rekrytering och allt —Stäng direkt till dina släktingar.

Hela programmet innehåller sex kurser som sträcker sig från tre till sju veckor långa, men du kan också välja att bara ta den kurs som mest intresserar dig.

Kostnad: $ 49 varje månad, som du kan släppa när som helst

Vem det är för: Alla hoppfulla affärspersoner som behöver behärska grundläggande förmågor och metoder för att starta ett företag – vid den tidpunkten skickar de verkligen ut sin verksamhet med hjälp av ett lokalt studenterområde.

Principhämtningar:

  • Ta reda på hur du skapar affärstankar med säkerhet och uppfattar och missbrukar affärsöppningar.
  • Gör en replikerbar handlingsplan, totalt med monetära prognoser.
  • Gör ditt företag monetärtarkiv och rekryteringsplan.
  • Skicka ditt företag!

Förstå SWOT-analys

Det är säkert att säga att du är medveten om de kvaliteter, brister, öppningar och faror som påverkar hur ditt företag presterar varje dag? Om inte, Förstå SWOT-analys från Udemy är enastående bland andra online-företagskurser du kan ta.

På bara 30 minuter med videoförberedelse kan du snabbt dominera den demonstrerade fyrsatsningsmetoden som många organisationer använder för att göra kraftfulla viktiga planer och utvärdera presentationen av deras föreningar.

Kostnad: Gratis

För vem det är: Entreprenörer som letar efter en effektiv metod för att undersöka planer och genomförande inom sin verksamhet.

Primära takeaways:

  • Tillämpa avslöjandena i din SWOT-undersökning på objektiv inställning och viktiga arrangemangsåtgärder.
  • Följ explicita kontextuella analyser för att lättare förstå användningen av SWOT till ett sortiment av affärssituationer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *