Varför misslyckas bloggare i sin bloggkarriär?

Av vilken anledning är det att cirka 90% av individerna slutade bidra till en blogg inom några långa sträckor från början? Att publicera innehåll på en blogg kan vara en givande metod för att få in kontanter samtidigt som man har det bra, men ändå är det ungefär 10% av individerna som börjar verkligen råder när det gäller att tjäna något utöver ett par dollar. Sanningen att säga, vissa gör ingenting med fantasin!

Varför skulle det vara? Här är en del av de mer normala förklaringarna bakom nybörjare bloggare att ge upp innan de har låtit sig bli effektiva.

Det finns i huvudsak två viktiga skäl: de är alltför oroliga och de gör det på fel sätt. Det finns inga stunts för att bli en fruktbar expertblogger – bara uthållighet och göra saker effektivt och organiserat på lämpligt sätt.

Örlighet är inte en dygd!

Förutom om du är otroligt lycklig tar det en ansträngning att få in kontanter på nätet. I själva verket kommer du att få reda på om de som påstår sig ha blivit moguler på kort sikt – “köp bara mitt ramverk så kan du också.

Oavsett om du säljer offshoot-artiklar på en vanlig webbplats, flyttar fram dina egna artiklar eller bidrar expertis till en blogg, får du inte fruktbar kortsiktig. Det kräver viss investering och tolerans! För att få in kontanter behöver du en efter en anständig läsekrets.

Det kan kräva ett par månader att utveckla en förutsägbar utveckling av normala perusers, vilket ger den trafik som äntligen kommer att vara källan till din lön.

Om du fortsätter att komponera bra substans, spännande blogginlägg som ger data och tar hand om ett par frågor, då kommer du att börja noteras.

Genom att snabbt anpassa din blogg kommer individer att tro att du helt enkelt försöker få in kontanter från dem och inte bidra till det viktiga ämnet.

Visa återhållsamhet; lämna det under en mycket lång tid eller så innan du försöker anpassa din blogg, eller om inget annat förrän du har en anständig standard läsekrets som lämnar kommentarer och blir inkluderad.

Frånvaro av motivation

Många bloggare tappar sin inspiration efter en halv månad. Det är svårt att fortsätta komponera fascinerande data efter en lång tid efter en vecka och bara få ett par gäster. Många individer kapitulerar eftersom de tappar modet.

Det kräver vissa investeringar för att utveckla en solid efter. Detta börjar vanligtvis som ett spill – ett par individer som ser din blogg, då ett par till, vid den tiden förvandlas det till lite ånga. Några perusers lägger märke till din blogg för andra på en samling och

Ett par perusers lägger märke till din blogg för andra på en sammankomst och i slutändan står du upp en morgon och strömmen har börjat. Om du är inspirerad och fortsätter att komponera ett stort värdefullt ämne, kommer du i det långa loppet att ha tillräckligt med standardanvändare för att överväga att erbjuda ett par kampanjer och du kan till och med granska ett par saker.

Älskar att skriva och älskar din nisch

Din energi för din specialitet kommer att visas i din komposition. Om du inte bryr dig om att komponera, ska du inte köra en blogg vid den tidpunkten – förutom om du har någon att komponera dina inlägg åt dig.

Det är okej att använda en professionell författare för blogginlägg, men din insikt och entusiasm bör även nu stråla ut oavsett vem som gör kompositionen! Din blogg kommer att bestämmas om innehållet.

Försök att inte vara alltför oöverkomlig i dina poäng: skriv på olika delar av din specialitet. Du har många perusers att hålla intresserad, och de är inte alla inspirerade av SEO på sidan.

Vissa kanske gynnar SEO utanför sidan, andra hänvisar till tredje part, men andra blir mer fascinerade av SEO-strategierna för mörka kepsar. Var blandad i din komposition.

Vara unik!

Det exakta motsatta som en anständig bloggare borde göra är att fiska olika webbjournaler och duplicera vad de skriver. Du borde vara exceptionell i vad du komponerar. Detta är i allmänhet inte tänkbart, självklart, men du kan hålla dina perusers tillbaka för ytterligare genom att läsa dig själv som en av dem.

Till exempel, i händelse av att du redogör för SEO, vid det tillfället är det svårt att vara extraordinär när Google-beräkningen uppdateras som varandras expertblogger kommer att redogöra för.

Icke desto mindre, i händelse av att du kan hitta en ny synvinkel mot ämnet som du en gång letade efter, vid den punkten som kan hjälpa dig.

Innehållet är viktigt!

Avstå från att skriva tomt samtal och hantera dina perusers som blockheads. De är troligtvis smarta och fascinerade individer som letar efter svar på deras frågor och svar för deras frågor.

På chansen att deras specialitet inkluderar kontanter istället för avledning, kommer de då att leta efter riktning från dig när det gäller hur de själva kan ta in kontanter. Om du inte kan ta in kontanter, hur kan du då visa dem hur man gör som sådan?

Perusers kan upptäcka hjälplös data och repad innehåll ganska långt. Hjälplös data är det som nu är anmärkningsvärt på webben och repat innehåll är programmering skapad från annat onlinesubstans.

Var och en av dessa kan effektivt upptäckas. Så duplicera inte ämnen från olika webbplatser eller artiklar, men skriv din egen beroende av din egen insikt. Det är det som individer behöver – ge dem vad de behöver och de kommer att betrakta dig och din blogg. Perusers kan i all ärlighet upptäcka pålitlighet inspelad som en papperskopia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *