De bästa WordPress-teman för online-hustlers

Människor som är för billiga för att köpa ett WordPress-tema närmar sig sin onlineverksamhet med en sparsam inställning. De måste tänka på baksidan av ett bra WordPress-tema – det kan kraftigt öka dina vinster på nätet. Jag vill att du ska veta att om du försöker vara billig och undvika att spendera pengar på ett tema får du vad du betalar för. Billiga teman är inte heller estetiskt tilltalande, reagerar inte och har kodats dåligt vilket kan orsaka SEO / sidhastighetsproblem.

Jag uppmuntrar dig att spendera $ 50 – $ 100 på ett premiumtema, det är en av de mest lönsamma investeringarna du kan göra i din online-verksamhet,

Bästa WordPress-teman

StudioPress – Rekommenderas högst

ThemeForest – bredaste urval (40 000+ teman)

ThriveThemes – Konverteringsfokuserade teman

 

Varför WordPress?

WordPress är det mest populära innehållshanteringssystemet (CMS) och webbplatsbyggnadsplattformen i världen. WordPress-programvaran är gratis och har en enorm grupp utvecklare som skapar WordPress-teman och plugins för att förbättra webbplatsens utseende och funktionalitet. WordPress kan bygga vilken typ av webbplats som helst, inklusive bloggar, forum, e-handelssajter och företagswebbplatser.

Jag rekommenderar alltid WordPress till alla som vill starta en webbplats. Installera WordPress bör vara det första du gör efter att du har köpt din domän och värd (en komplett introduktion till webbhotell med rekommendationer). Om du använder Siteground (som de flesta borde vara) finns det mer information om hur du startar din webbplats i nybörjarguiden för att starta en webbplats.

 

Negativ användning av ett gratis WordPress-tema

WordPress-fria teman har väldigt få positiva saker än att vara gratis, med det sagt att du är en företagsägare så du måste tänka på att maximera vinsten snarare än att tänka som en sparsam konsument. Kom ihåg att det inte finns något sådant som en gratis lunch, så vi måste titta på det negativa med ett gratis WordPress-tema. Gratis teman har begränsade funktioner och funktioner och uppdateras sällan, vilket innebär att gratis tema kan vara oförenligt med en nyare version av WordPress.

Det största negativet med ett gratis tema är att det inte kommer att vara lika unikt som ett betalt tema. Det finns mindre gratis teman och de har mindre anpassningsalternativ, vilket innebär att det finns fler webbplatser online med exakt samma utseende som dem. Ett stort varningsord är att människor till och med skapar gratis teman som ett sätt att få skadlig kod till andra människors webbplatser för att hacka tema.

Positiva saker att köpa ett WordPress-tema

Att köpa ett WordPress-tema är vettigt om du ska anstränga dig för att bygga en webbplats. Om du ska bygga ett onlineföretag eller använda din webbplats för kommersiella ändamål är det nästan nödvändigt att betala för ett WordPress-tema. Varför?

Ett betalt WordPress-tema gör att din webbplats ser unik ut, och ingen vill gå på en webbplats som ser ut som en ripoff av en annan webbplats. Betalda teman byggs också av trovärdiga företag (som StudioPress, ThemeForest och ThriveThemes) som kan hjälpa dig att lösa eventuella problem du stöter på och tillhandahålla ett dedikerat supportteam. Premium-teman erbjuder också olika funktioner för att utveckla och anpassa din webbplats, samt lägga till funktionalitet i framtiden (till exempel att utvidga din webbplats till att inkludera en e-handelsbutik).

Professionellt kodade teman är också snabbare och kodas för att förbättra din SEO (sökmotoroptimering). Båda dessa saker hjälper till att förbättra användarupplevelsen, och om du driver ett onlineföretag lägger du mer pengar i fickan. Det finns också ett stort urval av betalda WordPress-teman du kan välja mellan. Detta låter dig välja en webbdesign som passar din webbplats perfekt och ser bra ut på både stationära och mobila enheter.

Undrar du var du kan få ett bra WordPress-tema?

 

Rekommendationer för WordPress-temat

De flesta artiklar som rekommenderar WordPress-teman berättar om vilka teman du ska använda. Istället ger jag dig val från de bästa temamarknaderna. Det är oerhört viktigt att köpa ett tema från en ansedd WordPress-skapare. Mindre kända temaskapare kan ha dåligt kodade teman eller säkerhetsproblem på grund av designproblem. De har också risken att ha skadlig kod i sig för att hacka människors webbplatser. Enligt min mening är de tre nedan de tre bästa temamarknaderna.

 

StudioPress

Studiopress är min bästa WordPress-skapare. De har skapat världens mest populära mobila responsiva teman och designramar för WordPress. Mobilsvar blir allt viktigare eftersom människor spenderar mer tid på att surfa på internet på sina smartphones. Alla StudioPress-teman bygger på Genesis-ramverket som är konstruerat för att vara snabbt, säkert och SEO-vänligt.

Grundidén med StudioPress-teman är att deras Genesis-ram är grunden för din webbplats. Det säkerställer design, säkerhet och SEO på din webbplats och skyddar dina anpassningar från att ändras när WordPress uppdateras. Barnetema är vad din webbplatsanvändare ser, designen och webbplatsens stil.

För att använda StudioPress-teman måste du naturligtvis ha en domän och webbhotell, för allt temarelaterat har StudioPress handledning och en-mot-en kundsupport. Kolla in deras webbplats för individuella temaval – de har demos med inbyggda färg- och layoutalternativ som hjälper dig att visualisera din ideala webbplats.

ThemeForest

ThemeForest är en helt massiv temamarknad. De har tusentals premiumteman och webbplatsmallar. De har uppenbarligen WordPress-mallar, men de har också e-handelsmallar för WooCommerce och Shopify. Det finns olika designers (över 35 000) som skapar digitala produkter på Envato Market (ägare av ThemeForest) som låter dig köpa andra digitala produkter till din webbplats.

Det finns ett otroligt brett urval av WordPress-teman på ThemeForest. Varje tema har recensioner kvar av andra användare, så du kan lita på att du köper ett kvalitetstema. Kolla in deras webbplats för individuella temaval.

ThriveThemes

ThriveThemes är de ursprungliga WordPress-teman som är utformade för att öka antalet konverteringar. De är byggda för marknadsförare online och företagare online som vill göra högre vinster. Dessa teman hjälper till att omvandla besökare till prenumeranter, kunder och lojala kunder, vilket är viktigt för alla som har en online-verksamhet.

Thrive har också ytterligare funktioner som hjälper dig att öka dina vinster. Thrive Leads är ett WordPress-plugin som kan hjälpa till att optimera opt-ins för din e-postlista. Thrive Architect hjälper dig att dela testlandningssidor så att du enkelt kan testa dina omvandlingsfrekvenser. De har också ett stort bibliotek med dokumentation och de bästa supporttjänsterna. Kolla in deras webbplats för individuella temaval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *